Oficjalny partner sklepu:

 

Producenci
OWSIANE NALEŚNIKI z FARSZEM IMBIROWO KOKOSOWYM (bez glutenu)
OWSIANE NALEŚNIKI z FARSZEM IMBIROWO KOKOSOWYM (bez glutenu)
(ok. 4-5 naleśników)
Składniki:
1 szklanka mąki owsianej (bezglutenowej)
1/2 szklanki mleka migdałowego/ryżowego
1/2 szklanki wody gazowanej
2 jajka
szczypta soli
olej kokosowy
1 cebula
kawałek pora
2 marchewki
3 ząbki czosnku
garść kapusty pekińskiej
2 łyżki kremu kokosowego
https://superzywnosc24.pl/pl/p/KREM-KOKOSOWY)
2 łyżki pasty imbirowej
3 łyżki sosu sojowego
 
Mąkę wymieszać z mlekiem, wodą, szczyptą soli i jajkami. Usmażyć na oleju kokosowym.
Przygotować farsz: Podsmażyć pokrojone czosnek, por i cebulę oraz pokrojoną w paseczki marchewkę. Po kilku minutach dodać posiekaną kapustę. Polać sosem sojowym, dodać pastę imbirową i krem kokosowym. Dusić 2-3 min.
Gotowy farsz nałożyć do naleśników i złożyć je na pół.
Smacznego!
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl